Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 4 im. Kazimierza Wielkiego 9

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

>>>     NASI PARTNERZY     <<<

ata car logo logo brofa carsed logo new male5(1) osm sieldce1  


logoAP  moscibrodu   CHODOWIAK zakatek    

 

Odwiedza nas 68 gości oraz 0 użytkowników.

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

  • KLIKNIJ PO WIĘCEJ INFORMACJI

Wyjazd do Brwinowa

Dnia 28 września uczennice z klas III TŻ, IV TŻ i III TK pod opieką p. Eweliny Pawłoś-Jopek i p. Anny Pastor brały udział w szkoleniu "Przetwórstwo produktów z gęsi" w Brwinowie.
Brwinów 2018 13
Uczennice miały możliwość zapoznania się z przydatnością kulinarną oraz wartością odżywczą mięsa i tłuszczu gęsiego, dobrą praktyką higieniczną w przetwórstwie gęsiny, jak również wzięcia udziału w warsztatach dotyczących:
- rozbioru tuszki gęsiej z omówieniem wykorzystania poszczególnych elementów do potraw i przetworów,
- farszów do gęsi w całości z wybranym farszem,
- wykorzystania elementów gęsiny w przetwórstwie,
- przygotowania pierogów z nadzieniem z mięsa gęsiego.

6337900
Dziś
Wczoraj
W tym tygodniu
W zeszłym tyg.
Ten tydzień.
Ostatni mies.
Wszystkie
1191
6923
13842
6295271
98092
121583
6337900

Twoje IP 18.116.90.141