>>>NASI PARTNERZY <<<

logo new male5(1) osm sieldce1

Odwiedza nas 28 gości oraz 0 użytkowników.

Konkurs Pizzy 2018

Nie wiadomo czy pizza nie stanie się naszą narodową potrawą. Tak przynajmniej twierdzą jurorzy konkursu, jaki przeprowadzili kucharze w klasie 2 Zb. Uczniowie wykazali się nie tylko znajomością sztuki kucharskiej, ale również kreatywnością w nazywaniu swoich dzieł. Wszystkie pizze były smaczne i fachowo zaprezentowane.

konkurs pizzy2

RUSZYŁA WSPÓŁPRACA Z ZAKŁADEM MIĘSNYM „WIERZEJKI” !!!

Nasza szkoła może pochwalić się nawiązaniem nowej współpracy z zakładem pracy. Uczniowie klasy II Technikum Technologii Żywności  mają możliwość podnosić swoje kwalifikacje w Zakładzie mięsnym „Wierzejki”. W ramach porozumienia młodzież wraz z opiekunami P. Mileną Andrzejczyk i P. Ewą Kąkolewską wyjeżdża na zajęcia praktyczne i realizuje założenia programowe z zakresu produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych.  wierrzejki start

Czytaj więcej: RUSZYŁA WSPÓŁPRACA Z ZAKŁADEM  MIĘSNYM „WIERZEJKI” !!!

Konkurs Metaloplastyki 2017

Konkurs Metaloplastyki 2017

Wyniki Konkursu  Metaloplastyki:

I miejsce Chwedczuk Przemysław 1 ZM
II miejsce Domański Kacper 1 ZM
III miejsce Stanisławowski Przemysław 1 ZM
Wyróżnienie:
Gawron Damian II ZM
Zwycięzcom oraz wyróżnionym uczniom serdecznie gratulujemy!!!

Zdjęcia

Zajęcia praktyczne w naszej szkole.

Uczniowie naszej szkoły odbywają zajęcia praktyczne zgodnie z programem nauczania w zawodach w wymiarze od 4 do 6 godzin dziennie.

Miejsca odbywania zajęć praktycznych;

  • Warsztaty szkolne – zajęcia w zawodach; technik architektury krajobrazu, mechanik monter maszyn i urządzeń, technik rolnik, technik ogrodnik, ogrodnik
  • Pracownie szkolne (w budynku internatu ZSP Nr 4)- zajęcia w zawodach; technik technologii żywienia, kucharz
  • Centrum Kształcenia Praktycznego w Siedlcach- zajęcia w zawodzie; mechanik monter maszyn i urządzeń
  • W zakładach przetwórstwa spożywczego na terenie miasta Siedlce, które podpisały umowę na realizację zajęć dla naszych uczniów – zajęcia w zawodzie; technik technologii żywienia.